Ny hundblogg / New dogblog

I den här bloggen finns bilder på bl a Nisse & Maja när de är små, så bläddra gärna ner och titta på dem.

In this blog we have photo's of Nisse & Maja when they were babies, så look further down in this blog to see the photo's.Jag fortsätter med en ny blogg här       /   My new dogblog continues here:


http://bichonhavanais.blogspot.com/
Snö! Snow!
Vilken härlig promenad jag och Nisse hade idag!
Först gick vi ner till postlådan, då fick han ha koppel på sig (måste ju ha koppelträning också). Gick hur bra som helst, fickan full med hundgodis! Han gillar nog snön och det var skönt ute idag.
Hem med posten. Fortsatte vår promenad åt andra hållet - in mot skogen... Jag tycker att det är läskigt att gå där... Trots allt så finns det djur och andra rovdjur i skogen, jag är en harpalt:) så vi gick inte så långt.
Nisse fick gå utan koppel och lite godis så funkade det bra med att både gå och springa lite. Vi provade även att gå på traktorvägen, så vi hade en bra promenad, utan de andra hundarna!

Oj, vad StrandWiksskylten sitter snett:(


Här är Nisse framför huset. Där han står så var det skog förut, så det har blivit mycket ljusare. Likadant på baksidan, där finns nästan inga höga träd kvar. Så det blev så ljust och fint, dessutom växer allting mycket bättre. Vi har satt en thujahäck framför huset, några dog dock i höstas, så därför är den lite kort på sina ställen. Men vi hoppas att den ska växa upp och vi ska få lite insynsskydd på vår tomt, eftersom vägen går precis utanför häcken.
Här fick Nisse spel och sprang och sprang, så han nästan flyger:)
Katten Tuva sitter på helspänn, hon "vaktar" fåglarna som äter på talgbollarna!


Nisse & Maja

My lovely puppies, Nisse & Maja!
Training to coming showes, well we try:)
RSS 2.0